KV Kortrijk kondigt nieuwe bestuurder uit Maleisië aan: ‘Vele jaren ervaring’

KV Kortrijk kondigt nieuwe bestuurder uit Maleisië aan: ‘Vele jaren ervaring’

06-08-2021 15:28

KV Kortrijk heeft een nieuw bestuurslid aangekondigd. De Maleisiër Jalil Rasheed komt met zijn ervaring in het bedrijfsleven het bestuur van De Kerels versterken, dat laat de club op de officiële kanalen weten.

Rasheed kan mooie adelbrieven voorleggen. ‘De heer Jalil Rasheed brengt 18 jaar ervaring met zich mee op het gebied van investeringen en zakelijk leiderschap. Hij heeft gewerkt in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Maleisië en Singapore bij de wereldwijde investeringsbedrijven Aberdeen Standard Investments en Invesco Ltd. Jalil was ook President & Group CEO van de Maleisische staatsinvesteringsmaatschappij PNB.’

‘Naast zijn werk in het bedrijfsleven is Jalil niet-uitvoerend bestuurder van Cardiff City Football Club in het Verenigd Koninkrijk en lid van de voorzittersraad van de Maleisische voetbalbond FA. Ons nieuw bestuurslid brengt ook vele jaren ervaring met zich mee in het werken met grote bedrijven en raden van bestuur, aan corporate governance en het bijbrengen van operationele effectiviteit en uitmuntendheid’, klinkt het veelbelovend.