Aanvoerder leeft op hoop bij KRC Genk: Dan is er veel mogelijk

Aanvoerder leeft op hoop bij KRC Genk: "Dan is er veel mogelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 13:30di 03-08-2021 om 13:30

KRC Genk speelt dinsdagavond al tegen Shakhtar Donetsk in de derde voorronde van de Champions League. Paul Onuachu zit in de selectie, en dat is ook voor aanvoerder Bryan Heynen een boost.

KRC Genk kon nog geen match winnen, maar dat tast het vertrouwen van Heynen niet aan. "Die 1 op 6 is geen weerspiegeling van de realiteit", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg. "We verdienden meer. Op dat goeie spel moeten we voortborduren. Moet kunnen, als we de mindere punten wegwerken. Ik heb alvast niet de indruk dat er bij ons twijfel is gerezen."

Shakhtar is een sterke tegenstander, maar Heynen heeft geen schrik. "Als wij met z'n allen gedisciplineerd voetballen en onze defensieve taken bij stilstaande fasen uitvoeren, is veel mogelijk. Zeker als we kunnen rekenen op de beste Onuachu. In zulke duels kunnen we Paul goed gebruiken."

KRC Genk kent overigens ook al de mogelijke tegenstanders voor de laatste voorronde. Na Shakhtar zou AS Monaco of Sparta Praag wachten. De weg naar de Champions League is dus nog lang voor de Limburgers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws