Sissako-broers kijken elkaar in de ogen: Ik heb een beetje druk op hem gelegd

Sissako-broers kijken elkaar in de ogen: "Ik heb een beetje druk op hem gelegd"

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 10:37vr 30-07-2021 om 10:37

SV Zulte Waregem - Standard Luik krijgt een extra pigment, meer bepaald een broederduel. Met Abdoulaye en Moussa Sissako kijken twee Franse broers elkaar in de ogen. Die eerste komt er stilaan weer door na een moeilijke periode.

Binnen de familie Sissako zal het onderlinge duel ongetwijfeld met argusogen gevolgd worden. Het is namelijk pas de allereerste keer dat beide zonen een onderling duel zullen afwerken. "Ik heb een beetje extra druk op hem gelegd, haha", geeft de oudste Sissako, die van Zulte Waregem, aan bij Het Laatste Nieuws

Zelf is hij alvast uitstekend aan zijn seizoen begonnen. Dat is een ferme opsterker, aangezien het vorige door pech in het water viel. Nochtans had de zomertransfer uit 2020 zich in eerste instantie moeiteloos aangepast aan de Belgische competitie. "Maar ik liep op een bepaald moment een Covid-besmetting op en die heeft me uiteindelijk zowat een half seizoen doen verliezen", beseft Sissako.

Nu kan trainer Francky Dury weer volop op zijn controlerende middenvelder rekenen. "Wellicht had de coach nu nog niet op mij gerekend, en ben ik dus een soort inkomende bonus", lacht Sissako. Samen met David Hubert en Lasse Vigen vormde hij het trio op het middenveld op speeldag één, bij de verplaatsing naar Oud-Heverlee Leuven (1-1). Tegen Standard kiest Dury waarschijnlijk voor dezelfde namen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws