'Man van 60 miljoen zet zinnen op vertrek bij Barça, Inter sluit deal niet uit'

'Man van 60 miljoen zet zinnen op vertrek bij Barça, Inter sluit deal niet uit'

25-07-2021 14:00

Miralem Pjanić wil graag terugkeren naar Italië. De Bosnischse middenvelder zit op een dood spoor bij FC Barcelona en zou het liefst weer in het shirt van Juventus willen spelen. Dat lijkt er momenteel alleen niet in te zitten. Een transfer naar Internazionale lijkt wél reëel te zijn.

Met dat nieuws pakt AS uit. Pjanić zou zelf al contact hebben gelegd met Juventus. De agenten van de 31-jarige middenvelder zaten ook met de club uit Turijn om de tafel om te spreken over een mogelijke transfer.

Juventus lijkt momenteel echter geen werk te willen maken van een terugkeer van Pjanić. De Oude Dame wil een transfer van honderdvoudig international alleen overwegen bij een vertrek van Aaron Ramsey. Het terughalen van Pjanić zou daarnaast ook voor bureaucratische problemen kunnen zorgen. De winst die Juventus door de ruildeal met Arthur kon bijschrijven, kan daardoor beïnvloed worden.

Mogelijk krijgt Pjanić echter alsnog de kans om weer te voetballen in Italië. Bij Inter sluit men het niet uit dat de spelmaker naar Milaan wordt gehaald. In het verleden toonde I Nerazzurri al belangstelling in Pjanić. Van een transfer kwam het alleen niet.