'Toch geen nieuwe Nederlandse ploegmaat voor Lukaku, Inter mikt op alternatief'

'Toch geen nieuwe Nederlandse ploegmaat voor Lukaku, Inter mikt op alternatief'

Gepubliceerd: zondag 18 juli 2021 om 17:00zo 18-07-2021 om 17:00

Internazionale lijkt de komst van Denzel Dumfries uit het hoofd te hebben gezet. De Nerazzurri zijn al geruime tijd op zoek naar een opvolger voor de naar PSG vertrokken Achraf Hakimi, maar gaan waarschijnlijk niet voor de PSV-back.

Internazionale en Everton zouden interesse hebben in Dumfries, maar de Italianen schakelen waarschijnlijk door. Zo laat Beppe Marotta, algemeen directeur van Inter, tegenover Sky Sport weten dat hij hoopt op de komst van Héctor Bellerin. "Hij is een speler die we in de gaten houden", zo vertelt hij. "Meer kan ik er nu niet over zeggen."

De Spaanse rechtsback van Arsenal zou interesse hebben in een overgang naar Milaan, maar over de constructie zijn beide clubs het naar verluidt nog niet eens. Zo zouden The Gunners graag zien dat hij verhuurd wordt met een verplichte optie tot koop, terwijl Inter die verplichte optie niet in de verbintenis wil laten opnemen.

Voor Dumfries lijkt een transfer naar Everton door die ontwikkelingen het meest voor de hand liggend. De club heeft zich naar verluidt nog niet officieel gemeld in Eindhoven, maar daar zou spoedig verandering in kunnen komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws