Na vertrek bij RSC Anderlecht heeft Nmecha een groot doel bij VfL Wolfsburg

Na vertrek bij RSC Anderlecht heeft Nmecha een groot doel bij VfL Wolfsburg

17-07-2021 15:18
1

Voor Lukas Nmecha gaat het avontuur voort in Duitsland. De Duitse spits heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij VfL Wolfsburg. Na zijn succesvolle periode bij RSC Anderlecht wil hij nu ook doorbraken in een absolute topcompetitie: de Bundesliga.

Nmecha zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 bij Wolfsburg. Een club waar hij in het verleden op huurbasis al voor uitkwam. Een groot succes werd dat echter niet. Nu hoopt Nmecha wel te kunnen overtuigen. "Ik kijk er al naar uit om veel gekende gezichten terug te zien", gaf hij aan op de clubsite.

"En vooral om hier eindelijk te kunnen tonen wat ik in mijn mars heb. Ik ben overtuigd van de weg die men hier ingeslagen is", aldus Nmecha. Ook bij Wolfsburg verwacht men veel van Nmecha, die de club aan doelpunten moet helpen.

De spits zal bij de Duitse nummer vier van vorig seizoen de concurrentie moeten aangaan met Wout Weghorst. Daarnaast mag hij ook zijn kunnen tonen in de Champions League, samen met Koen Casteels, Sebastiaan Bornauw en Aster Vranckx.