'Ex-Anderlecht-speler kan ploegmaat worden van Batshuayi en Benteke'

'Ex-Anderlecht-speler kan ploegmaat worden van Batshuayi en Benteke'

13-07-2021 19:00

Philippe Sandler, ex-speler van RSC Anderlecht, ligt momenteel onder contract bij Manchester City, maar het zou kunnen dat hij komend seizoen voor een andere Premier League-club uitkomt. Crystal Palace zou haar oog hebben laten vallen op de Nederlander, zo is te lezen op 90MIN.  

Patrick Vieira, die onlangs werd aangesteld als nieuwe trainer van Crystal Palace, zou interesse hebben om Sandler transfervrij over te nemen van Manchester City. Sandler kwam in het seizoen 2019/2020 uit voor RSC Anderlecht. Hij maakte in de Jupiler Pro League slechts negen opwachtingen voor de Brusselaars. Momenteel ligt de verdediger onder contract bij Manchester City, van wie Anderlecht hem huurde. 

Bij Crystal Palace zou Sandler ploegmaat worden van Rode Duivels Michy Batshuayi en Christian Benteke. Van Batshuayi is het nog niet zeker of hij komend seizoen voor Palace zal uitkomen. Hij wordt verhuurd door Chelsea FC en het is nog afwachten voor welke Londense club Batshuayi volgend seizoen uitkomt. Benteke daarentegen speelt komend seizoen zo goed als zeker opnieuw op Selhurst Park. De Belgische spits kwam afgelopen seizoen tien keer tot scoren in dertig Premier League-wedstrijden.