Breaking news

Waar blijft de beloofde kapitaalsverhoging van Coucke bij Anderlecht?

‘AS Monaco komt met transferplan voor Standard-verdediger Siquet’

‘AS Monaco komt met transferplan voor Standard-verdediger Siquet’

Gepubliceerd: maandag 12 juli 2021 om 22:35ma 12-07-2021 om 22:35

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 18:28wo 21-07-2021 om 18:28

Hugo Siquet mag rekenen op interesse van Lille. Met dat nieuws pakt onder meer Het Belang van Limburg maandagavond uit.

Volgens de krant heeft de Franse landskampioen zich al officieel gemeld bij Standard. Een akkoord over Siquet tussen Lille en Standard is er voorlopig nog niet. Bij Standard ligt de rechtsachter nog tot medio 2022 onder contract. 

Bij Standard vertrokken eerder deze zomer al Michel-Ange Balikwisha en Zinho Vanheusden. De twee transfers gaven de Rouches ademruimte. Indien een club Siquet wil aantrekken zal het waarschijnlijk met een bedrag van minstens zes miljoen over de brug moeten komen. 

Eind juli klopte Salzburg al aan bij Standard voor Siquet. De Rouches gingen toen niet in op de aanbieding van de Oostenrijkers. 

Update: Volgens La Dernière Heure verlangt Standard Luik zo’n zes à zeven miljoen euro voor Hugo Siquet. Lille wil de jonge back inlijven. Overigens zouden de Rouches al een vervanger in zicht hebben.

Update: Volgens Foot Mercato heeft Standard Luik het eerste bod van Lille van tafel geveegd. De Rouches willen niet onderhandelen onder een bedrag van zes miljoen euro.

Update 19/7La Dernière Heure weet dat Lille voorlopig slechts vier miljoen euro veil heeft voor de komst van Siquet. Dat vindt Standard ontoereikend, aangezien de Luikenaars blijven vasthouden aan hun vraagprijs van zes miljoen. Er is met andere woorden een kloof tussen vraag en aanbod van twee miljoen. Standard lijkt steeds meer geneigd om Siquet aan boord te houden.

Update: Volgens MSV Foot is niet enkel Lille geïnteresseerd in Siquet van Standard Luik, maar wil ook AS Monaco de verdediger. De Monegasken willen Siquet kopen om vervolgens nog een jaar uit te lenen aan de Rouches. Overigens wordt ook Nice genoemd als mogelijke kandidaat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat moet Standard doen met Siquet?

(324 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws