Castagne kijkt al weer vooruit: Ga er alles aan doen om WK in Qatar te spelen

Castagne kijkt al weer vooruit: "Ga er alles aan doen om WK in Qatar te spelen"

10-07-2021 20:45
1

Wat een bekroning van een knap seizoen moest worden draaide uiteindelijk uit op een bittere teleurstelling voor Timothy Castagne. Het EK zat er al snel op voor de verdediger na een onfortuinlijke botsing. Castagne blikt echter al vooruit op het volgende grote tornooi.

Castagne had grote verwachtingen voor zijn eerste grote tornooi. De Leicester City-speler begon meteen in de basis maar viel jammerlijk geblesseerd uit. Nadien volgde nog een extra ontnuchtering toen de Rode Duivels werden uitgeschakeld door Italië.

"De halve finales op televisie bekijken, dat deed toch pijn", vertelt Castagne aan Het Laatste Nieuws. "Vooral toen ik die sfeer zag in het stadion, het besef dat wij daar konden staan. Op dit moment overheerst dan ook het gevoel dat dit een gemiste kans is. Al speelden de Italianen tegen ons ook gewoon de perfecte wedstrijd, dat moeten we kunnen toegeven."

Het EK van de Rode Duivels ligt nu voorgoed achter ons. De focus kan dan ook al naar het volgende grote tornooi. Het WK in Qatar staat met rood aangestipt in de agenda van Castagne. "Het is mijn bedoeling om ook daar in de basis te staan. Net als de afgelopen seizoenen ga ik er echt alles aan doen om die ambitie waar te maken."