Rode Duivels en Denemarken komen met eerbetoon aan Eriksen tijdens de match

Rode Duivels en Denemarken komen met eerbetoon aan Eriksen tijdens de match

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 19:01wo 16-06-2021 om 19:01

Donderdag staan België en Denemarken tegenover elkaar voor de tweede groepswedstrijd van dit EK. Gezien de gebeurtenissen tijdens de eerste wedstrijd van Denemarken belooft het een zeer speciale wedstrijd te worden. Rode Duivel Romelu Lukaku gaf op de persconferentie alvast aan dat er een eerbetoon zal volgen aan de onfortuinlijke Christian Eriksen.  

Lukaku is teamgenoot van Eriksen bij Internazionale. Hij is echter niet de enige Rode Duivel die Eriksen goed kent. Dan hebben ze maar in groep besloten om een eerbetoon te houden aan de Deense spelverdeler tijdens de wedstrijd van donderdag.

"We hebben wel iets voorbereid met de groep morgen”, citeert Sporza Lukaku. “In de 10e minuut zullen we de bal buiten trappen en applaudisseren. Dat is onze steunbetuiging. Dat is de normaalste zaak van de wereld want we hebben verschillende spelers in de groep die hem persoonlijk kennen."

Dat neemt niet weg dat de Rode Duivels er alles aan zullen om de wedstrijd proberen te winnen. "Maar morgen zijn we hier ook om te winnen, dat blijft de belangrijkste taak. Er is op dit niveau geen plaats voor medelijden."  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws