De Roeck over nieuwe uitdaging Westerlo: Gekozen voor het project

De Roeck over nieuwe uitdaging Westerlo: "Gekozen voor het project"

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2021 om 21:48di 01-06-2021 om 21:48

Jonas De Roeck verliet op het einde van het seizoen de technische staf van RSC Anderlecht voor een nieuwe uitdaging als hoofdcoach bij KVC Westerlo. De voormalig assistent van Vincent Kompany moet KVC Westerlo terug naar de hoogste klasse loodsen.

In een interview op de website van KVC Westerlo vertelt De Roeck waarom hij voor deze keuze heeft gekozen. "Ik heb gekozen voor het project van Westerlo. Hetgeen wat ze gerealiseerd hebben en vooral hetgeen wat ze nog willen realiseren en de ambitie die iedereen hier toont. Het draait om de mensen die hier dagdagelijks zijn. Ik verwacht hier ook hindernissen maar ik heb er een goed oog op. We moeten elke dag hard werken en samen werken", zei De Roeck in een interview. 

De Roeck wil met Westerlo realistisch voetbal spelen maar op een attractieve manier. "Ik denk dat elke trainer wel aanvallend voetbal wil spelen, maar het belangrijkste is dat er hard wordt gewerkt in de week en dat er plezier is. Er moet veel gewerkt worden maar er moet ook ontspanning zijn. De supporters moeten op het veld zien dat de jongens er 100% voor gaan. We zullen wedstrijd na wedstrijd bekijken", vertelt een gemotiveerde De Roeck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws