Hazard vervangen? Als dat nodig moest zijn, ben ik er klaar voor

"Hazard vervangen? Als dat nodig moest zijn, ben ik er klaar voor"

01-06-2021 12:00
9

Raakt Eden Hazard nog topfit voor het komende EK? De aanvaller kende een moeilijk seizoen bij Real Madrid, maar Jérémy Doku staat alvast klaar om zijn plaats in te nemen. 

De ex-speler van Anderlecht wil de Rode Duivels graag een handje helpen. "Pas op, ik denk dat Hazard wel fit zal zijn", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad. "Als dat niet zo is zal er een grote druk op mij rusten, maar ik ben daar klaar voor. Ik ben niet naar hier gekomen om langs de kant te staan en toe te kijken. Ik wil de groep graag iets bijbrengen.

Doku maakt alvast furore in de Ligue 1. "Ik weet van mezelf dat ik altijd een goeie dribbelaar was. Mijn afwerking kan nog beter, maar daar heb ik hard aan gewerkt bij Rennes. Bij de Rode Duivels zal ik daar extra op kunnen trainen nu Thierry Henry hier weer is. Ik voel me zelfzekerder dan een jaar geleden."

Anderlecht kon uiteindelijk 27 miljoen euro verdienen aan Doku, een recordbedrag voor paars-wit. In de Ligue 1 liet hij mooie dingen zien, maar met twee goals en drie assists laten zijn statistieken voorlopig wel te wensen over.