'Cruijff en Barça vergeten elkaar niet: mogelijke samenwerking op stand by'

'Cruijff en Barça vergeten elkaar niet: mogelijke samenwerking op stand by'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 16:45do 13-05-2021 om 16:45

Een terugkeer van Jordi Cruijff bij FC Barcelona behoort nog steeds tot de mogelijkheden, maar de Nederlander zit voorlopig wel in de wachtkamer. De Catalanen kunnen het zich niet veroorloven om hem nu al over te nemen van het Chinese Shenzhen FC.

Volgens RAC1 kan Barça niet tippen aan de verbintenis die Cruijff in China heeft. Bovendien wil de 47-jarige Nederlander zijn samenwerking met Shenzhen op een goede manier afsluiten. Het is daarom niet uitgesloten dat hij pas in december aan de slag gaat in Camp Nou, wanneer zijn contract is afgelopen. Tot die tijd staat zijn komst op 'stand by', meldt het radiostation.

Barça-voorzitter Joan Laporta opende eerder de deur voor Cruijff, die samen met directeur voetbalzaken Mateu Alemany het sportieve beleid moet gaan uitstippelen. Cruijff sprak tijdens de presidentsverkiezingen al zijn steun uit aan Laporta. "Laporta en mijn vader konden altijd heel goed overweg en hebben vaak samengewerkt. Ik weet vrij zeker dat hij op Laporta zou hebben gestemd", zei de negenvoudig Oranje-international.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws