Revelatie Hongla: Messi kwam gewoon met me praten...

Revelatie Hongla: "Messi kwam gewoon met me praten..."

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 20:47do 06-05-2021 om 20:47

Royal Antwerp FC beleeft een turbulent seizoen. De saga's met Didier Lamkel Zé, Simen Juklerod en Lior Refaelov zorgden voor een woelige tijd bij de club. Ondanks alles bleef Martin Hongla zich goed staande houden op het middenveld van Antwerp.

Vorig seizoen haalde Royal Antwerp FC Martin Hongla binnen en kwam hij maar negen keer in actie. Dit seizoen is Hongla een vaste waarde op het middenveld van Antwerp. De Kameroener heeft dan ook een degelijke opleiding achter de rug bij FC Barcelona B. Barcelona was volgens Hongla een goede leerschool maar toch had hij een wrang gevoel. "Op een gegeven moment vroeg ik me af: waarom zit ik daar niet? Oké, Busquets, Coutinho, Vidal... Maar ik heb ook mijn trots. Als ik ergens ben, vind ik dat ik moet kunnen spelen. In het begin ben je onder de indruk; Messi kwam gewoon met me praten... Hij is open, praat met iedereen, ook met de jongeren", vertelt Hongla aan Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Hongla zijn er geen speciale voorwaarden om te trainen met Messi maar je mocht toch niet te hard zijn op training tegen de sterspeler van FC Barcelona. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws