Ludieke sponsoractie van Ed Sheeran: wereldberoemde zanger steunt favoriete club

Ludieke sponsoractie van Ed Sheeran: wereldberoemde zanger steunt favoriete club

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 16:20do 06-05-2021 om 16:20

De wereldberoemde zanger Ed Sheeran is in zee gegaan met zijn favoriete voetbalclub Ipswich Town. The Tractors Boys zullen komend seizoen met hun shirts reclame maken voor een toekomstige concerttour van Sheeran.

De zanger van onder meer The A Team, Thinking Out Loud, Castle On The Hill en Shape Of You is het komende seizoen shirtsponsor van Ipswich Town. "Deze club speelt een grote rol in de lokale gemeenschap en ik wil op deze manier mijn steun betuigen", laat hij weten aan de clubkanalen. "Ik heb altijd genoten van de reisjes naar Portman Road en ik kan niet wachten totdat we weer naar de stadions mogen."

Ook de huidige nummer negen van de League One, het derde Engelse niveau, is verheugd over de ludieke sponsorovereenkomst. "Ik heb met Ed en zijn management aan talloze initiatieven meegewerkt en ik heb hem en zijn gasten al vaak verwelkomd op Portman Road", aldus commercieel directeur Rosie Richardson. "Hij is er altijd voor zijn thuisstad en dit is opnieuw een voorbeeld van zijn loyaliteit. We hopen Ed – net als iedere andere supporter – snel weer te mogen begroeten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws