'Verlengd verblijf van Bruun Larsen kan kansen voor Verschaeren hypothekeren'

'Verlengd verblijf van Bruun Larsen kan kansen voor Verschaeren hypothekeren'

04-05-2021 21:10 Laatste update: 21:21
4

RSC Anderlecht speelde op de eerste speeldag van de Champions Play Offs gelijk op het veld van Club Brugge. Eén van de bepalende spelers was Jacob Bruun Larsen, de Deen viel in de tweede helft in en was goed voor een assist en een doelpunt. Of de winger zal blijven bij Anderlecht is onzeker.

Volgens bepaalde bronnen, Het Laatste Nieuws en Sudpresse, had RSC Anderlecht graag de overeenkomst met de moederclub van Bruun Larsen, Hoffenheim, verlengd. Ondanks de magere prestaties van Bruun Larsen na zijn aankomst zijn ze bij Anderlecht overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn meerwaarde dit seizoen. Of Vincent Kompany na het behalen van Lior Refaelov nog steeds beroep wil doen op de Deen is nog onduidelijk.

Het Nieuwsblad meldt alvast dat Bruun Larsen een huurling is die niet zal blijven bij RSC Anderlecht. Wat ook mogelijk een rol van betekenis kan spelen is de contractverlenging van Yari Verschaeren. De jonge Rode Duivel heeft nog steeds zijn contract niet verlengd. Zijn contract loopt in juni 2022 af en dat zorgt er dus voor dat hij dit jaar zijn laatste contractjaar in gaat, waardoor zijn transferprijs flink daalt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie