Transferplannen Anderlecht: ‘Loonlast afslanken, kern behouden en nieuwe spits’

Transferplannen Anderlecht: ‘Loonlast afslanken, kern behouden en nieuwe spits’

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 08:44wo 21-04-2021 om 08:44

RSC Anderlecht zou een extra budget van tien miljoen euro krijgen. Dat wil niet zeggen dat paars-wit weer met geld zal smijten komende transferperiode. Het Laatste Nieuws spreekt over de zorgvuldige transferplannen van Anderlecht.

Met een kapitaalsverhoging van acht tot miljoen euro heeft Peter Verbeke meer ademruimte komende mercato. ‘Belangrijk om weten is dat Anderlecht een groot deel van de beschikbare centen zal moeten aanwenden om de selectie samen te houden. Paars-wit staat in contact met Manchester City over Lukas Nmecha, Matt Miazga (Chelsea) is eveneens een speler met wie RSCA voort wil, terwijl de aankoopoptie van Majeed Ashimeru (RB Salzburg) 2,5 miljoen euro bedraagt.’

‘Stel dat er tien miljoen euro voorhanden is, dan zal die som na de eventuele handtekeningen van bovenstaande drie serieus afgeroomd zijn. En dan nog is het huiswerk niet af: een back-up in de spits staat bijvoorbeeld ook op de verlanglijst’, klinkt het. Ook wil Anderlecht de loonlast flink afslanken. Spelers zoals Bakkali en Vranjes hebben geen toekomst meer op Neerpede. Ook Michel Vlap blijft nog afwachten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws