Waasland-Beveren geeft niet op: “Het is een match op leven dood”

Waasland-Beveren geeft niet op: “Het is een match op leven dood”

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 08:45za 17-04-2021 om 08:45

Waasland-Beveren moet winnen op OHL en Moeskroen pakt geen punt tegen Club Brugge. Dan is plek zeventien binnen en kan het barrages spelen tegen Seraing uit 1B. Coach Nicky Hayen geeft niet op.

Hayen pakte het in de voorbereiding voor de allesbeslissende laatste speeldag anders aan. "We hebben in totaal 20 spelers meegenomen op afzondering, niet meer. Indien we nog jongens op de wedstrijddag zelf hadden moeten teleurstellen, zou dat een afleiding kunnen zijn voor de anderen”, citeert Het Laatste Nieuws Hayen.

"We hebben maar één kans, dit is 'one shot'. De druk is sowieso al groot, dus willen we alle externe afleidingen afsluiten. We werken in alle rust en sereniteit naar de partij toe, met focus op het groepsgevoel. In zo'n kleine groep is iedereen betrokken en samen gaan we er onze kop voor leggen. Dit is een match op leven en dood."

Hayen laat zich ook uit over Abou Koita die als invaller inkwam en weer werd gewisseld. “Abou moeten we honderd procent klaarstomen voor deze wedstrijd. Ik heb afgelopen weekend gezegd dat het mijn verantwoordelijkheid was en we voerden een gesprek dat positief aankwam bij zowel mij als de speler."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws