Hayen: Waardeer het gebaar, maar we kopen er uiteindelijk niets mee

Hayen: "Waardeer het gebaar, maar we kopen er uiteindelijk niets mee"

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 13:00zo 11-04-2021 om 13:00

Waasland-Beveren zit in nauwe schoentjes. Door de zege van Cercle Brugge van zaterdag kan het enkel via barrages nog het behoud verzekeren. Toch weigert Nicky Hayen op te geven.

Waasland-Beveren moet zondag vol voor de zege gaan tegen KV Kortrijk. "We hebben ons zelf in deze moeilijke positie gebracht, dan moeten we ook zelf een oplossing vinden. Hoe de groep hiermee omgaat? Met de volle focus. De opdracht is even simpel als moeilijk: winnen", aldus Hayen bij Het Nieuwsblad.

Tegen STVV ging Waasland-Beveren dinsdag de dieperik in, onder meer na domme uitsluitingen van Aleksandar Vukotic en Dries Wuytens. “Vukotic heeft deze week spontaan zijn excuses aangeboden op het trainingsveld. Een gebaar dat ik waardeer, maar uiteindelijk kopen we er niets mee. We krijgen er geen drie punten voor. En we missen belangrijke spelers in een cruciaal weekend."

De twee geschorsten zullen gemist worden. "We hadden Vukotic en Wuytens goed kunnen gebruiken. Want Kortrijk heeft veel gestalte in de ploeg. Het maakt onze opdracht er niet eenvoudiger op. Maar we zoeken geen excuses. Deze groep heeft dit seizoen zijn weerbaarheid al getoond."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws