Red Flame Biesmans tekent bij tot 2023 bij PSV: “Voel me hier goed”

Red Flame Biesmans tekent bij tot 2023 bij PSV: “Voel me hier goed”

20-03-2021 16:15

Julie Biesmans heeft haar contract bij PSV verlengd tot 2023. De 26-jarige Red Flame voelt zich helemaal thuis in Eindhoven. "Het is een mooie en ambitieuze club. De keuze om bij te tekenen was dan ook niet lastig", vertelt ze op de clubwebsite.  

Biesmans speelde tot de zomer van 2019 nog voor Bristol City in Engeland. Daarna maakte ze haar overstap naar PSV. Ze werd er meteen een vaste waarde in het team. Tijdens haar eerste seizoen bij de Nederlandse club speelde ze als centrale verdedigster. Dit seizoen speelt ze echter op het middenveld.

Ze heeft het blijkbaar wel naar haar zin in Nederland want ze heeft beslist om bij te tekenen tot 2023. "Ik ben heel blij met deze verlenging. Ik voel me hier op mijn gemak en heb een goede klik met de groep." Biesmans toont zich ook ambitieus. "Ik voel me hier gewaardeerd. PSV is een mooie en ambitieuze club die ons alle faciliteiten en mogelijkheden biedt om jezelf als speelster te ontwikkelen. Ik wil hier mooie dingen bereiken met het team en de club." 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie Biesmans (@juliebiesmans4)