Fink spreekt duidelijke taal over toekomst: “Niet intentie STVV te verlaten”

Fink spreekt duidelijke taal over toekomst: “Niet intentie STVV te verlaten”

26 april - 21:28

Thorsten Fink heeft met Sint-Truiden VV een geslaagd seizoen achter de rug. Het is nog maar de vraag of de Duitser bij de Kanaries zal blijven. Fink sprak met Het Belang van Limburg.

Fink wil alvast bij STVV blijven. “Ik lig nog onder contract en het is niet mijn intentie om STVV te verlaten. Ik wil het plan afmaken dat ik hier heb opgestart. De club heeft de voorbije jaren goed werk geleverd op financieel vlak. Laten we op dat elan voortgaan en verder bouwen.”

Fink hoopt bij STVV verder te bouwen. “Mijn doel is om bij STVV te blijven en de spelers die we nodig hebben te behouden. Sommigen zullen moeilijk hier te houden zijn, dat besef ik. Maar de club beseft net als ik al te goed dat we niet zomaar alle sterkhouders kunnen laten gaan. Dat zou al het goede werk vernietigen. Op dat vlak zitten we op dezelfde golflengte.”

Uiteraard beseft Fink dat er in voetbal niets zeker is. “Natuurlijk ben ik niet naïef. Als morgen een club als pakweg Bayern München komt aankloppen, zal ik dat aanbod uiteraard overwegen. Maar voor alle duidelijkheid: dat is nu niet aan de orde. Ik sta niet in contact met andere clubs.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.