Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Weinig geloof in opmars van Antwerp: 'Kwaliteit van de groep wordt overschat'

Weinig geloof in opmars van Antwerp: 'Kwaliteit van de groep wordt overschat'

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 21:44wo 03-03-2021 om 21:44

Club Brugge is goed op weg om de titel te pakken en zag de voorbije weken concurrenten KRC Genk en Royal Antwerp FC nog sukkelen. Die laatste club slaagde er niet in om de voorsprong van Club Brugge te verminderen. Eddy Snelders is ook niet onder de indruk.

Na de mindere resultaten van Antwerp kan Club Brugge, bij winst tegen Charleroi en KAA Gent, uitlopen op een voorsprong van maar liefst 21 punten. Zo lijkt Antwerp ook helemaal te moeten afhaken. "Sommige mensen overschatten de kwaliteiten van de groep", is Snelders streng voor Antwerp bij De Witte Duivel.

"Laat ons niet vergeten dat Leko de Europese resultaten nodig had om krediet te behouden. Hij lag enkele maanden geleden ook bijna buiten. Verliezen tegen Charleroi, dacht ik, en het was zover geweest. Franky speelt realistischer voetbal, maar zijn spelers maken te veel individuele fouten en er is op de koop toe een gebrek aan loopvermogen en efficiëntie", klinkt het.

De kalender van Antwerp wordt er de komende weken ook niet makkelijker op. Na een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk neemt The Great Old het op tegen Club Brugge (uit), RSC Anderlecht (thuis), Royal Excel Mouscron (uit) en KRC Genk (thuis).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws