Vormer: Al die testen... Ik ben er niet meer mee bezig. Ik ga gewoon voetballen

Vormer: "Al die testen... Ik ben er niet meer mee bezig. Ik ga gewoon voetballen"

25-02-2021 23:27
18

Club Brugge is uitgeschakeld in de Europa League na een 0-1 nederlaag tegen Dynamo Kiev. Het zag er lange tijd goed uit voor Club maar enkele minuten voor tijd scoorden de bezoekers dan toch dat belangrijke uitdoelpunt.

Kapitein Ruud Vormer reageerde aangeslagen en teleurgesteld na de Europese uitschakeling. "We hebben ons best gedaan. We hebben wel wat kansjes gehad, maar zij scoren een mooie goal. Wij lopen niet mee en dan zit-ie erin. Ze hebben één kans gehad, denk ik", vatte de aanvoerder de match samen na de wedstrijd bij Sporza.

Over de ontbrekende spelers was Vormer duidelijk. "Dat mag geen excuus zijn. Je mist die gasten. Dat is normaal, want ze brengen iets extra's. Maar het zij zo, we moeten door. We liggen eruit, nu gaan we vol voor de beker en de titel", zei Vormer. "Al die testen... Ik ben er niet meer mee bezig. Ik ga gewoon voetballen en we zien wel wie er is." Dost zou weleens kunnen ontbreken. "Z'n hamstring, zei-ie. Ook klote. Sorry, het is balen. Maar we moeten door", sloot Vormer af.