Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Dynamo Kiev-coach Lucescu over coronazorgen Club: Ik zie geen probleem

Dynamo Kiev-coach Lucescu over coronazorgen Club: "Ik zie geen probleem"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 10:13do 25-02-2021 om 10:13

Club Brugge ontvangt vanavond Dynamo Kiev namens de Europa League. De heenwedstijd in Oekraïne eindigde op een 1-1 gelijkspel. Coach Mircea Lucescu liet zich op een persconferentie uit over de wedstrijd.

Club Brugge kampt met coronaproblemen. “Wij hebben ook in Barcelona en Turijn moeten spelen, ondanks heel wat afwezigheden. Ik zie dus geen probleem. Alle ploegen hebben het momenteel moeilijk”, citeert Het Nieuwsblad Lucescu. “Donderdag staan wij tegenover een sterke tegenstander. Maar mijn spelers zijn enthousiast, ze kijken uit naar deze wedstrijd en willen hier iets bewijzen.”

Dynamo Kiev speelde geen indrukwekkende match vorige week, maar heeft intussen aan verschillende zaken gewerkt. “Intussen hebben wij op een aantal punten gewerkt en is er zeker al verbetering zichtbaar, maar dat alleen is zeker niet genoeg. Vorige week was het een andere wedstrijd, waarin we tactisch tekortkwamen en het moet morgen zeker beter.”

In tegenstelling tot Club Brugge telt Dynamo Kiev in de eigen competitie maar één punt voorsprong op concurrent en rivaal Shakhtar Donetsk, nota bene de ex-club van Lucescu. “Alle toernooien en competities zijn altijd even belangrijk. Je kan die zaken niet met elkaar vergelijken. We kunnen jonge spelers kansen geven, ze zo ervaring laten opdoen waardoor ze beter worden.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws