Club Brugge won hevige strijd om nieuw talent: Telefoontjes uit hele wereld

Club Brugge won hevige strijd om nieuw talent: "Telefoontjes uit hele wereld"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 20:30wo 24-02-2021 om 20:30

Club Brugge haalde deze winter Daniel Perez weg uit Venezuela, waar hij een grote toekomst wordt voorspeld. Inmiddels debuteerde hij bij Club NXT en wist hij meteen te overtuigen. Het had niet veel gescheeld of Perez speelde niet voor Club Brugge.

In de FUTVE Podcast onthult zijn makelaar Giovanni Spinato dat Club Brugge hem op het spoor is gekomen via een soort van Tinder voor voetballers. Vader Leonardo Perez geeft dan weer aan dat er flink wat meer clubs interesse toonde. "We kregen telefoontjes uit de hele wereld", zegt hij.

"Uit Colombia, Chili, Argentinië, maar ook uit Europa. We sloten bijna een akkoord met een team uit Letland, maar dan kregen we ook aanbiedingen uit Polen, Oekraïne, Engeland en Italië. Maar dan hoorden we begin december over de Belgische aanbieding", geeft Perez aan.

Club Brugge werd uiteindelijk de bestemming. "Dani heeft geen Europees paspoort, dus dan zijn er slechts twee Europese landen waar je heen kan: Portugal en België. Dus we focusten meteen op België. Bij Club vertelden ze ons dat ze Dani nodig hadden voor de toekomst en nadat we gesproken hadden met teammanager Devy Rigaux en trainer Philippe Clement, waren we overtuigd dat Club de beste optie was die we hadden", aldus Perez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws