Wellenreuther flatert bij Anderlecht, maar: Mentaal is hij heel sterk

Wellenreuther flatert bij Anderlecht, maar: "Mentaal is hij heel sterk"

23-02-2021 13:30
5

Timon Wellenreuther is nog geen hoogvlieger bij Anderlecht. De vervanger van Hendrik Van Crombrugge ging zondag pijnlijk in de fout. Adrie Koster, de coach die hem onder zijn hoede had bij Willem II, ziet het met lede ogen aan. 

Koster geeft bij Het Laatste Nieuws aan dat Wellenreuther ook in zijn eerste seizoen bij Willem II nog niet uitblonk. "In het eerste jaar dat ik er was, maakte hij nog geregeld foutjes. Niet onlogisch voor een jonge keeper. Maar mentaal is hij heel sterk, Timon zette zich snel over een blunder heen. Hij heeft zich zeer goed ontwikkeld."

Na het lastige begin werd Wellenreuther een puntenpakker bij Willem II. "Ik herinner me hem als iemand die ons vaak in wedstrijden heeft gehouden. Iemand die punten pakte. Hadden we hem nog maar gehad, heb ik dit seizoen een paar keer gedacht."

Koster werd eind januari ontslagen bij Willem II, dat tegen degradatie speelt in de Eredivisie. Vorig seizoen eindigde die club nog op een knappe vijfde plaats. Met Elton Kabangu, Jorn Brondeel en Mike Trésor Ndayishimiye zitten er drie Belgen in de kern. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie