Le Marchand na puntenverlies tegen STVV: “We blijven gefrustreerd achter”

Le Marchand na puntenverlies tegen STVV: “We blijven gefrustreerd achter”

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 19:10ma 22-02-2021 om 19:10

Maxime Le Marchand mocht tegen Sint-Truiden voor de vierde keer het shirt van Royal Antwerp FC aantrekken. De wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel. Ondanks zijn eerste clean sheet blijft de verdediger gefrustreerd achter. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Tegen Sint-Truiden mocht Le Marchand zijn eerste clean sheet voor Antwerp op zak steken. Op zijn eerste overwinning met The Great Old wacht hij nog steeds. "Na onze nederlaag tegen Rangers (3-4) is het positief dat we de nul houden", zei Le Marchand. "Alleen winnen we niet en laten we zo een opportuniteit liggen om uit te lopen op onze concurrenten. Daardoor blijven we toch gefrustreerd achter."

Volgens Le Marchand hadden ze het achteraan goed onder controle, maar hadden ze het moeilijk om ook aanvallend iets te brengen. Daar had de verdediger een verklaring voor. “Misschien moeten we iets vaker mee instappen. Dat zijn de dingen die we moeten meenemen naar de wedstrijd van donderdag tegen Rangers. Als we hoger druk zetten en de bal sneller kunnen recupereren, kunnen we ook sneller toeslaan." Le Marchand had ook nog complimenten over voor het sterke blok van STVV.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws