Vormer was en blijft het hart van Club Brugge

"Vormer was en blijft het hart van Club Brugge"

11-02-2021 18:43
6

Woensdagavond schakelde Royal Antwerp FC uit in de Beker van België, de landskampioen plaatst zich voor de kwartfinales. Kapitein, Ruud Vormer, besliste de wedstrijd met een mooi doelpunt. Stephan Kygnaert, Chef voetbal voor Het Laatste Nieuws, zag dat Vormer blijft belangrijk zijn. 

Didier Lamkel Zé bracht nog even spanning in de wedstrijd door kort na de 2-0 de aansluitingstreffer te maken. Even was er terug hoop bij Antwerp maar Ruud Vormer nam alle hoop weg door de 3-1 enig mooi in doel te schilderen, al ging De Wolf ook niet vrijuit. 

Chef voetbal van Het Laatste Nieuws, Stephan Keygnaert, bekeek de wedstrijd en zag dat Ruud Vormer nog steeds van levensbelang is voor dit Club Brugge. "Ruud Vormer blééf rennen om warm te krijgen. Die motor blijft draaien, zelfs in de vrieskou. Vormer was en blijft het hart van Club Brugge", schreef Keygnaert in Het Laatste Nieuws.

Over het derde doelpunt dat Ruud Vormer scoorde wou Keygnaert ook iets kwijt. "Ruud Vormer deed het licht uit met een goal die doorgaans enkel voor artiesten is weggelegd. Een schilderwerk in de korte hoek, waar De Wolf de bal helemaal niet verwachtte.", sloot Keygnaert af.