Anderlecht kan binnenkort weer beroep doen op Verschaeren: Geen zorgen maken

Anderlecht kan binnenkort weer beroep doen op Verschaeren: "Geen zorgen maken"

05-02-2021 15:12
5

Yari Verschaeren is volop aan het werken aan zijn terugkeer. Volgens Anderlecht-coach Vincent Kompany moeten de fans zich "geen zorgen maken".De 19-jarige middenvelder zal binnenkort opnieuw bij de groep kunnen aansluiten.

Anderlecht speelt zondag tegen KRC Genk. In de heenwedstrijd in december viel Verschaeren uit met een kuitbeenblessure. Een rentree is nog niet voor morgen, maar hij is wel op de goede weg volgens z'n coach.

"Yari doet het goed, niemand hoeft zich zorgen te maken", vertelde Kompany aan Het Laatste Nieuws. "Ik zie hem elke dag werken aan zijn herstel, hij is op de goede weg, zijn attitude is top. Het is moeilijk om een datum op zijn rentree te plakken, maar hij zal zeker terugkeren."

Naast Verschaeren ligt ook Hendrik Van Crombrugge nog in de lappenmand, maar verder kan Kompany rekenen op een volledig fitte selectie. Elias Cobbaut is ook speelklaar, maar met hem worden geen risico's genomen. "Elias moet nog wat progressie maken. Het positieve is dat hij voluit traint", besloot Kompany.