‘Deli wil niet inleveren en gelooft nog in belangrijke rol bij Club Brugge’

‘Deli wil niet inleveren en gelooft nog in belangrijke rol bij Club Brugge’

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 11:16wo 27-01-2021 om 11:16

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 om 07:46do 28-01-2021 om 07:46

Voor Simon Deli is het nu al einde verhaal bij Club Brugge. De verdediger moet na anderhalf jaar vertrekken en kan kiezen uit twee mogelijke bestemmingen. Een akkoord is er echter nog niet.

Eerder kon VoetbalPrimeur.be u al melden dat Fenerbahçe en Saint-Etienne het vizier hebben gericht op de Ivoriaanse verdediger van Club Brugge. Dat wordt nu ook bevestigd door Het Laatste Nieuws, dat wel aangeeft dat er nog steeds geen akkoord is.

Fenerbahçe bood naar verluidt 2,5 miljoen euro voor Deli, maar Club Brugge houdt zich vast aan de vraagprijs van drie miljoen euro. Bij Saint-Etienne denkt men dan weer eerder aan een uitleenbeurt met aankoopoptie.

Of Fenerbahçe ook bereid is om zover te gaan, is nog maar de vraag. De Turkse topclub haalde met Atilla Szalai al een verdediger in huis, maar zou volgens de Turkse journalist Ekrem Konur ook nog aan Deli blijven denken.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Simon Deli bij Club Brugge wil blijven. De verdediger geniet van interesse van onder meer Fenerbahçe en Saint-Etienne, maar de Ivoriaan wil liever niet inleveren op zijn loon en hij gelooft nog dat hjj een belangrijke rol kan spelen voor Blauw-Zwart.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws