Deli kan Club Brugge verlaten: 'Saint-Étienne wil Fenerbahçe te snel af zijn'

Deli kan Club Brugge verlaten: 'Saint-Étienne wil Fenerbahçe te snel af zijn'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 19:30ma 25-01-2021 om 19:30

Bij Club Brugge nam men al afscheid van Krépin Diatta en staat ook Emmanuel Dennis op het punt om te vertrekken. Hij is niet de enige, want ook Simon Deli kan andere oorden opzoeken.

De Ivoriaanse verdediger kent een minder seizoen en is zijn plek helemaal kwijt aan landgenoot Odilon Kossonou. Daarnaast haalde Blauw-Zwart ook Stefano Denswil terug in huis, waardoor Deli mag vertrekken. Heel wat clubs tonen volgens Foot Mercato ook interesse in de verdediger.

De voorbije weken werd Deli al gelinkt aan verschillende Turkse clubs (waaronder Fenerbahçe), maar ook uit Frankrijk is er interesse voor de verdediger van Club Brugge. Zo heeft traditieclub Saint-Étienne Deli op het verlanglijstje staan. De Franse club denkt eraan om Deli tot het einde van het seizoen te huren.

Deli kwam dit seizoen nog aan zeventien wedstrijden voor Club Brugge en scoorde daarin één keer. Zijn laatste partij speelde hij op 8 december, tegen Lazio Roma. De laatste vijf wedstrijden kwam hij niet in actie voor Club Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws