Extra transferoptie voor Messi: 'Grote spelers staan bij ons altijd op de lijst'

Extra transferoptie voor Messi: 'Grote spelers staan bij ons altijd op de lijst'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 15:45ma 18-01-2021 om 15:45

Paris Saint-Germain hoopt komende zomer mee te kunnen doen in de strijd om de handtekening van Lionel Messi. De Parijzenaars stellen voldoende financiële middelen te hebben om zich te kunnen meten met de andere topclubs.

Het contract van Messi bij Barcelona loopt af en dus zou hij in de zomer van 2021 transfervrij naar een andere club kunnen gaan. Vele topclubs hopen de Argentijn te kunnen verleiden en daar hoort PSG ook bij. "Grote spelers, zoals Messi, staan altijd op het lijstje bij PSG", zegt technisch directeur Leonardo tegen France Football.

Hij weet echter ook dat de concurrentie hevig zal zijn. "We zitten aan de tafel met clubs die de situatie rond Messi in de gaten houden. Of nee, eigenlijk zitten we nog niet maar we hebben wel een stoel gereserveerd. Maar het is nog niet het moment om daar over te praten of er over te dromen. Vier maanden tot het contract afloopt, in het voetbal is dat een eeuwigheid."

Naar verluidt wacht Messi met het maken van een beslissing tot de nieuwe president van de Catalanen is gekozen. Die verkiezingen zouden eind januari gehouden worden, maar zijn vanwege de coronacrisis verplaatst naar medio maart.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws