Engelse media smullen van Mourinho en Bale: 'Wil je terug naar Real Madrid?'

Engelse media smullen van Mourinho en Bale: 'Wil je terug naar Real Madrid?'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 12:58ma 18-01-2021 om 12:58

Gareth Bale keerde afgelopen zomer terug naar Tottenham Hotspur, dat hem tot het einde van het seizoen huurt van Real Madrid, maar de hereniging heeft nog weinig opgeleverd. José Mourinho begint zijn geduld langzaam te verliezen.

Bale (31) begon in de laatste elf maanden slechts twee keer als basisspeler aan een competitiewedstrijd, één keer bij Real Madrid en één keer bij Tottenham. Het is te weinig om zijn carrière te redden en véél te weinig voor Mourinho, zo blijkt uit een video van Spurs TV.

"Wil je hier blijven? Of wil je terug naar Real Madrid en niet voetballen?", riep een geïrriteerde Mourinho over het trainingsveld van Spurs naar Bale. Het moment wordt breed uitgemeten in de Engelse pers.

Voordat Bale terugkeerde naar Engeland, was hij uit de gratie geraakt bij Real Madrid-trainer Zinédine Zidane. Bale zat meestal op de bank, waar hij meerdere keren opmerkelijke capriolen uithaalde: zo keek hij met een verrekijker naar het spel van zijn collega's en deed hij alsof hij sliep. Bale ligt nog anderhalf jaar vast bij Real.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws