Courtois duidelijk: Dát Antwerp maakt maar weinig kans op Gent

Courtois duidelijk: "Dát Antwerp maakt maar weinig kans op Gent"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 12:15zo 17-01-2021 om 12:15

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 12:28zo 17-01-2021 om 12:28

Antwerp speelt vanaf 13u30 tegen KAA Gent. Imke Courtois zag The Great Old vorige week zwalpen tegen KV Mechelen (3-0). Tegen KAA Gent zal het veel beter moeten.

"Vorige week Mechelen-Antwerp gezien? We hadden het vooraf nog over de realistischer aanpak van Frank Vercauteren, na Leko, maar alles was weg bij Antwerp", vertelt ze aan De Zondag. "Al zeker het mooiemuziekvoetbal. Let wel, dat is niet toe te schrijven aan de komst van Vercauteren die omwille van zijn quarantaine nog geen trainingen had kunnen geven en niet op de bank zat. Maar het was wel bedenkelijk, dát Antwerp maakt maar weinig kans op Gent."

Misschien kan de Gouden Schoen van Lior Refaelov voor nieuwe impulsen zorgen. "Zou kunnen. Weet je, ik geloof niet zo in het zogenaamde Gouden Schoen-syndroom, winnaars die daarna plots terugvallen. En dat geldt al zeker niet voor Refaelov, een perfecte prof een voorbeeld voor iedereen.  Iedereen gunt het hem ook, niet? Tot zelfs de grootste concurrenten van Antwerp. Dat is ook logisch. Een stylist op het veld, nooit een vuile fout, nooit een foute uitspraak, altijd een gentleman."

Antwerp staat momenteel maar zevende in het klassement, KAA Gent zelfs maar dertiende. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws