UPDATE: ‘KAA Gent-doelwit vertoeft plots bij andere club en onderhandelt’

UPDATE: ‘KAA Gent-doelwit vertoeft plots bij andere club en onderhandelt’

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 17:59di 12-01-2021 om 17:59

Laatste update: dinsdag 23 februari 2021 om 10:13di 23-02-2021 om 10:13

Bij KAA Gent is het voorlopig nog stil gebleven op transfervlak. De Buffalo's haalden nog niemand nieuw in huis, maar lijken hun eerste versterking nu wel beet te hebben.

Volgens Het Nieuwsblad staat KAA Gent op het punt om Algassimou Bah aan te trekken. Bah is een achttienjarige Guineëer, die ook de aanvoerder is van de nationale ploeg U20. De talentvolle aanvaller wordt al een tijdje gevolgd door Gent en zet nu de stap richting Europa.

Bah vierde op 12 november zijn achttiende verjaardag en kan nu dus ook een visum verkrijgen om in België aan de slag te gaan. Bij Gent kan hij zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract, met optie op een extra seizoen. Ook Atlético Madrid en AC Milan werden in het verleden gelinkt aan Bah, maar hij kiest dus eerst voor een stap naar België.

Update: Algassimou Bah leek op weg naar KAA Gent afgelopen transfermercato. Er lag een contract klaar voor de 18-jarige aanvaller en hij poseerde zelfs met een shirt. Uiteindelijk was toch niet iedereen overtuigd. Nu zit Bah plot bij het Griekse Olympiakos waar hij aan het onderhandelen is, dat laat Het Nieuwsblad weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws