UPDATE: 'Plannen Fenerbahçe verstoord, kans op transfer op Deli groter'

UPDATE: 'Plannen Fenerbahçe verstoord, kans op transfer op Deli groter'

07-01-2021 00:05 Laatste update: 23:31
5

Vorig seizoen was Simon Deli één van de sterkhouders bij Club Brugge. De laatste weken lijkt de verdediger even naar het achterplan verdwenen bij Blauw-Zwart. Maar mogelijk komt er een oplossing uit Turkije. Fenerbahçe denkt aan Deli als het Sokratis Papastathopoulos niet kan strikken. 

Het plan A van Fenerbahçe is Sokratis. Bij Arsenal komt de verdediger momenteel niet aan spelen toe. De Turken gaan evenwel niet alleen voor de Griek. Ook Genoa wil haar ex-speler in huis halen. Moest Fenerbahçe naast Sokratis grijpen, dan heeft het enkele alternatieven. Deli is er daar één van. 

In de laatste wedstrijden van Club Brugge stond Deli slechts één keer in de basis. Tegen KAS Eupen kwam hij helemaal niet in actie. Nu Club Brugge werkt aan een mogelijke terugkeer van Stefano Denswil worden de plaatsen achterin bij Club Brugge nog duurder. 

Update: Volgens Football Italia heeft Sokratis momenteel weinig zin om voor Fenerbahçe te kiezen. De Griekse verdediger is het plan A van de Turken. Komt Sokratis niet naar Fenerbahçe, dan moeten de Turken overschakelen op een andere optie. Deli is er daar eentje van.