Koeman looft Barça-uitblinker: 'Band met Messi, goede spelers begrijpen elkaar'

Koeman looft Barça-uitblinker: 'Band met Messi, goede spelers begrijpen elkaar'

23-12-2020 08:44 Laatste update: 09:13
Primera División 1 Reacties

Ronald Koeman is na de 0-3 overwinning van zijn FC Barcelona op bezoek bij Real Valladolid zeer lovend over het spel van zijn ploeg. Jongeling Pedri maakte een uitstekende indruk en leverde de assist bij de 0-3 van Lionel Messi.

Koeman was na afloop tevreden met het spel van zijn ploeg. De Nederlander koos tegen Valladolid voor een 4-4-2-systeem. "Ik heb een heel serieus team gezien, heel geconcentreerd en we hebben veel kansen gecreëerd. Of ik aan dit systeem vast ga houden weet ik nog niet", vertelt Koeman op de persconferentie na de wedstrijd.

Pedri was een van de grote uitblinkers aan Barcelona-zijde dinsdagavond. "Hij is een hele goede speler en heeft een uitstekende band met Messi. Hij werkt hard en is ook zonder bal erg belangrijk voor het team. Of hij het goed kan vinden met Messi? Goede spelers begrijpen elkaar altijd", aldus Koeman.

Messi lijkt, mede door zijn goede connectie met Pedri, weer enigszins op te leven bij Barça. De Argentijn lijkt gelukkig bij de club. "Dat is meer een vraag voor Leo", vertelt Koeman nadat hem gevraagd wordt naar de situatie van de Argentijn. "Ik zie hem blij zijn, hij werkt hard en is belangrijk in ons aanvalsspel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie