Club NXT blijft troosteloos laatste in 1B na nederlaag tegen Lommel

18-12-2020 21:49 Laatste update: 21:56
5

Club NXT blijft zoeken naar de tweede overwinning van het seizoen. Ook tegen Lommel is het er niet in geslaagd de drie punten te pakken. Het ging met 0-2 onderuit tegen de Limburgers.

Net zoals in de heenwedstrijd voetbalde Club NXT goed mee met Lommel, maar kreeg het te maken met een uiterst sterke Marlos Moreno. De dure aanwinst bleef maar voor gevaar zorgen en zorgde uiteindelijk ook – met een gelukje – voor een assist. Thordarson opende na een kwartier voetballen de score.

Het gaf Lommel echter geen vleugels. Integendeel, het was Club NXT dat het overwicht had en ook enkele kansen wist te creëren. Op een doelpunt van de Brugse jonkies bleef het wachten. De beste kans was uiteindelijk nog voor – wie anders dan – Marlos Moreno. Shinton hield de bal uit doel, waardoor het 0-1 tot de rust bleef.

De tweede helft zorgde niet meteen voor veel vertier, met een Club NXT dat het toch wat moeilijker had tegen Lommel. Bij de Limburgers bleef Moreno de gevaarlijkste man. De 0-2 hing ook meer in de lucht dan de gelijkmaker van de Brugse jonkies.

Een doelpunt viel er uiteindelijk ook. Zowel Club NXT als Lommel kregen nog enkele kleine kansjes, met uiteindelijk ook de grootste kansen voor Lommel. In het slot zorgde Zaroury voor de 0-2.