OFFICIEEL: STVV bevestigt goed contractnieuws over kapitein De Ridder

OFFICIEEL: STVV bevestigt goed contractnieuws over kapitein De Ridder

16-12-2020 17:31 Laatste update: 17:34
1

Sint-Truiden en Steve De Ridder gaan nog wat langer met elkaar door. De aanvoerder van de Kanaries heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de club.

Dat meldt STVV via de officiële kanalen. De nummer 16 van de club tekent op 16 december een contractverlenging. STVV gaf niet mee tot hoelang zijn nieuwe verbintenis loopt.

'Sinds zijn zware blessure aan het begin van het seizoen toont onze kapitein scherper als ooit tevoren. Dit bewees hij ondermeer met een pareltje van een afstandsschot in de wedstrijd tegen Standard Luik. Ook zijn leiderskwaliteiten komen uitdrukkelijk naar voren. Met deze nieuwe verbintenis behouden we één van onze leidersfiguren op en naast het veld', klinkt het bij de club.

"Ik ben dankbaar voor de kans die STVV mij geeft naar de toekomst toe", reageerde De Ridder. "Het zal moeilijk zijn om de club terug te betalen. Misschien is het behoud daar een goede kans toe."

#NieuwContract #CanaryForever #CaptainSteve

Turkse top lonkt voor Mickaël Tirpan (27), maar door gezondheidsproblemen vrouw wil hij terug naar België: “Afscheid wordt elke keer moeilijker”