Bestuur van Anderlecht laat zich uit over mogelijk ontslag van Kompany

Bestuur van Anderlecht laat zich uit over mogelijk ontslag van Kompany

07-12-2020 07:00
71

RSC Anderlecht blijft het moeilijk hebben en wist ook tegen Zulte Waregem niet te overtuigen. Tegen Essevee boekte het al voor de achtste keer een gelijkspel dit seizoen. De fans beginnen te morren en zelfs Vincent Kompany blijft niet langer bespaard van kritiek. Van een ontslag is er echter nog geen sprake.

In het Lotto Park wil men nog niet spreken van een crisis. Ook Kompany blijft binnen het bestuur bespaard van kritiek. Hij moet dus zeker niet vrezen voor een ontslag als trainer. "Wij doen niet mee aan gazettenpraat", geeft men bij Anderlecht aan tegenover Het Laatste Nieuws.

"We weten waar we naartoe willen. Op voorhand hadden we er rekening mee gehouden dat we moeilijke momenten zouden kennen, maar elke dag opnieuw zien wij hoe er gewerkt wordt. Dat zit goed." Binnen het bestuur klinkt het dan ook dat Kompany "niet ter discussie staat.".

Toch zal er de komende weken wat moeten veranderen bij RSC Anderlecht. De Brusselaars staan pas op een zevende plek in de stand en wonnen amper vijf van de vijftien gespeelde wedstrijden dit seizoen. Vrijdag krijgen Kompany en zijn jongens echter een stevige partij voor handen, de topper tegen KRC Genk.