UPDATE: 'Op emotioneel vlak is Hazard geraakt door zijn nieuwe blessure'

UPDATE: 'Op emotioneel vlak is Hazard geraakt door zijn nieuwe blessure'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 13:45ma 30-11-2020 om 13:45

Laatste update: maandag 30 november 2020 om 16:57ma 30-11-2020 om 16:57

Eden Hazard heeft opnieuw een spierblessure opgelopen bij Real Madrid. Dat wordt maandag gemeld via de officiële kanalen. Hazard zal minstens twee weken out zijn. 

Hazard moest afgelopen zaterdag naar de kant worden gehaald in de match tegen Alaves, die met 1-2 werd verloren. Een zoveelste tegenslag voor Hazard, die dus sowieso de wedstrijden tegen Shakhtar Donetsk en Sevilla zal moeten overslaan.

Volgens het medische bulletin van Real sukkelt hij met een spierblessure aan het rechterbeen, die hem naar schatting vijftien dagen aan de kant zal houden. Vervelend voor Real, dat in La Liga al een achterstand van zeven punten heeft op leider Real Sociedad. De Madrilenen hebben wel één wedstrijd minder gespeeld.

Update: De nieuwe blessure van Hazard hakt er bij de speler niet alleen fysiek in, maar ook emotioneel. Dat beweert de Spaanje journalist José Luis Sánchez. 'Hazard is emotioneel geraakt door deze nieuwe blessure. Hij begon wedstrijdritme en vertrouwen te krijgen. Deze tegenvaller raakt hem. Tegen eind 2020 hooprt Hazard terug te keren op het veld.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws