Blondel kwam in aanvaring met assistent Boucaut: 'Hij noemde me een idioot'

Blondel kwam in aanvaring met assistent Boucaut: 'Hij noemde me een idioot'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 22:14za 28-11-2020 om 22:14

Jonathan Blondel speelde van 2004 tot en met 2015 voor Club Brugge en maakte daar ook flink wat mee. Ook discutabele beslissingen van onder andere Alexandre Boucaut. Eén beslissing werd de druppel teveel voor Blondel.

In het titelduel tussen Club Brugge en RSC Anderlecht in 2012 (dat RSC Anderlecht won) ging Blondel na de partij verhaal halen bij Boucaut. Eén van zijn assistenten (Patrick Plumes) hield hem echter tegen en riep: "Zwijg en ga terug naar Moeskroen, idioot" naar Blondel.

Blondel geeft nu ook toe dat dat is gebeurd. "We verloren het kampioenschap op het laatste moment door een strafschop gefloten door Boucaut. Ik reageerde na de wedstrijd en ja, dat heeft hij (Plumes) tegen mij gezegd", vertelt Blondel in La Dernière Heure.

De ex-middenvelder is ook duidelijk geen fan van Boucaut. "Zelfs nu worden sommige beslissingen van Boucaut niet begrepen en wordt hij niet gewaardeerd in Brugge. Ik was geënerveerd door zijn beslissingen en reageerde. Daar kreeg ik ook drie wedstrijden schorsing voor, maar ik heb geen wrok. Het ligt in het verleden", aldus Blondel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws