Breaking news

‘Club Brugge heeft troef in handen voor Griekse sensatie van tien miljoen euro’

The Athletic: Liverpool wil niet voldoen aan eisen Wijnaldum, breuk in de maak

The Athletic: Liverpool wil niet voldoen aan eisen Wijnaldum, breuk in de maak

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 14:15vr 27-11-2020 om 14:15

De kans op een breuk tussen Georginio Wijnaldum en Liverpool is groot. Dat meldt het gerenommeerde The Athletic. Over slechts vijf weken is de Oranje-international vrij om een voorcontract te tekenen bij een andere club.

Wijnaldum heeft een aflopende verbintenis en het lijkt er steeds meer op dat hij niet gaat verlengen. Omdat hij nog steeds een vaste waarde is onder manager Jürgen Klopp, is Liverpool niet van plan de dertigjarige middenvelder in de winterse transferperiode te verkopen.

Volgens The Athletic is er een 'major change of heart' van Wijnaldum of Liverpool nodig om een langere samenwerking mogelijk te maken. De eisen van het kamp-Wijnaldum zijn het belangrijkste struikelblok: Liverpool wil hem geen meerjarig contract aanbieden en op hem die manier één van de duurste krachten in de selectie maken.

Ondanks de moeizame onderhandelingen, is er geen probleem tussen speler en de club. Klopp blijft honderd procent vertrouwen op de Nederlander, die afgelopen zomer nog dicht bij een transfer naar het FC Barcelona van Ronald Koeman leek.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws