Tagliafico vroeg om 'laatste eerbetoon aan Maradona' bij Ajax: 'Hadden het zwaar'

Tagliafico vroeg om 'laatste eerbetoon aan Maradona' bij Ajax: 'Hadden het zwaar'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 09:45do 26-11-2020 om 09:45

Voor Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez was de wedstrijd tegen FC Midtjylland een moeilijke. Uren voor het Champions League-duel kwam het nieuws naar buiten dat Diego Maradona op zestigjarige leeftijd was overleden. Tagliafico vroeg voor de wedstrijd of het lied 'Live if Life' tijdens de warming-up afgespeeld kon worden in de Johan Cruijff Arena.

"Toen Lisandro en ik het nieuws hoorden hadden we het zwaar", begint Tagliafico na de wedstrijd tegen Midtjylland voor de camera van Ajax TV. "Het voelt voor ons als een groot verlies. Dat geldt voor de hele voetbalwereld, maar zeker voor ons."

Tagliafico zorgde voor de wedstrijd tegen de Denen voor een opvallend moment. Terwijl het lied 'Live is Life' door de speakers galmde in de Johan Cruijff Arena, danste de Argentijn mee. "We besloten om een minuut stilte te houden en rouwbanden te dragen. En ik vroeg ook of ze het nummer 'Live is Life' wilden laten horen", aldus Tagliafico. "Als eerbetoon aan Maradona en de vreugde die hij meenam op het veld. Puur om hem te blijven herinneren, want hij was een legende en dat zal hij altijd blijven."

Diego Maradona werd zestig jaar oud.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws