Buitenlandse pers ziet Lukaku weer uitblinken voor Inter: 'Een monster'

Buitenlandse pers ziet Lukaku weer uitblinken voor Inter: 'Een monster'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 21:10zo 22-11-2020 om 21:10

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 19:40ma 23-11-2020 om 19:40

Romelu Lukaku is niet te stoppen bij Inter. Hij maakte opnieuw het verschil in de 4-2 tegen Torino. Dat heeft men ook in het buitenland opgemerkt, waar hij flink wat lof krijgt voor zijn prestatie.

Bij Fichajes vond men Lukaku ook de belangrijkste pion in de partij. 'Het werd een strijd waarin Lukaku alweer wist te schitteren. Eén van de sleutelfiguren bij Inter, en wat ook een trend is dit seizoen, was zonder twijfel Lukaku', klonk het.

La Republica keek al uit naar de partij van Internazionale in de Champions League en denkt daarin dat Lukaku een belangrijke rol kan spelen. 'Lukaku en Lautara Martinez hebben een waarschuwing gestuurd naar Real Madrid', kopt men.

Lukaku kreeg van Bola ook de bekroning van 'Man van de Match'. 'Hij was de bron van al het gevaar bij Inter en speelde een belangrijke rol in de doelpunten van Alexis Sanchez. Hij verdient het om Man van de Match te zijn.'

Daar ging ook statistiekenwebsite WhoScored mee akkoord. De website gaf Lukaku een 9,63 op 10 voor zijn partij, waarmee hij de best presterende voetballer op het veld was. Die andere uitblinker, Alexis Sanchez, kreeg een 8,81 voor zijn wedstrijd. En ook The Guardian vond Lukaku goed spelen. 'Hij blonk uit in de comeback van Inter.'

Ook Inter zelf heeft Lukaku in de bloemetjes gezet op sociale media. 'Een monster', zo wordt hij genoemd. Hij heeft dan ook al 30 doelpunten gemaakt in 43 competitiewedstrijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws