Lazio komt met een pak vertrouwen richting Brugge na winst in Serie A

Lazio komt met een pak vertrouwen richting Brugge na winst in Serie A

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 22:50za 24-10-2020 om 22:50

Woensdag moet Club Brugge alweer aan de bak in de Champions League, want dan komt Lazio op bezoek in het Jan Breydelstadion. De Italianen namen een uitstekende start in hun campagne door Borussia Dortmund met 3-1 te kloppen en dit weekend hebben ze nog wat extra vertrouwen getankt. Ook in de Serie A boekte Lazio immers een zege.

In het Stadio Olimpico namen ze met 2-1 afstand van Bologna. De bezoekers leken voor rust nochtans op voorsprong te komen, maar na tussenkomst van de VAR werd de goal van Svanberg nog afgekeurd voor een duwfout. In de tweede helft trok Lazio - zonder sterkhouders Strakosha en Milinkovic-Savic het laken nog naar zich toe. Luis Alberto opende de score en Immobile trok de zege helemaal over de streep. De aansluitingstreffer van De Silvestri kwam te laat.

Lazio lijkt zich zo helemaal hersteld te hebben nadat het dit seizoen toch wat zijn start gemist had. Het laat nu een zeven op vijftien noteren in de Serie A, waarmee het op een tiende plaats in het klassement komt. Club is dus gewaarschuwd voor woensdag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws