Verhaeghe met lovende woorden over Horvath: Hij heeft zijn kans gegrepen

Verhaeghe met lovende woorden over Horvath: "Hij heeft zijn kans gegrepen"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 21:10wo 21-10-2020 om 21:10

Dinsdagavond won Club Brugge met 1-2 op het veld van Zenit Sint-Petersburg. Het pakte in de blessuretijd de drie punten dankzij een doelpunt van uitblinker Charles De Ketelaere. Ook doelman Ethan Horvath was één van de uitblinkers, dat zag ook voorzitter Bart Verhaeghe. Verhaeghe had lovende woorden over voor zijn Amerikaanse doelman, stond te lezen op Sporza.

Bart Verhaeghe kon niet afreizen naar Rusland omdat hij met de besmette Vincent Mannaert de terugrit had gemaakt vanuit Standard zaterdagavond; Om zeker geen risico's te nemen met eventuele verspreiding volgde de voorzitter van Club Brugge de wedstrijd op TV. Hij was heel fier op zijn team.

Hij had lovende woorden voor Ethan Horvath: "Ethan is een hardwerkende en professionele keeper die zijn kans gegrepen heeft. In de tweede helft heeft hij uitgepakt met twee wereldsaves. Aan het tegendoelpunt kon hij niks doen. Ik begrijp zijn ontlading. Hij heeft de laatste weken heel hard gewerkt en dat heeft nu geloond" , vertelt Bart Verhaeghe.

Horvath was inderdaad één van de sleutels tot de Champions League zege van Club Brugge. Zo hield hij Dzyuba met een geweldige parade van de 2-1. Ook was hij attent op een afgeweken bal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Club Brugge doorstoten naar de volgende ronde van de Champions League?

Ja
45%
Nee
55%
(299 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws