Na lang gesukkel met blessures is Depoitre er weer klaar voor bij KAA Gent

Na lang gesukkel met blessures is Depoitre er weer klaar voor bij KAA Gent

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 23:30vr 16-10-2020 om 23:30

KAA Gent had het bijzonder moeilijk in het begin van dit seizoen en wist amper te overtuigen. Ook Laurent Depoitre deelde in de malaise en haalde niet zijn beste niveau. Daar lijkt hij nu komaf mee te willen maken.

Zo geeft Depoitre bij Het Laatste Nieuws aan dat hij al sinds januari op de sukkel is met blessures. Hij kampte met een onsteking in de voet en moest tot maart met inspuitingen spelen. Daardoor miste hij ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Achteraf speelde ook zijn rug hem parten, maar nu lijkt Depoitre weer helemaal fit.

Voor de interlandbreak liet Depoitre zich alvast zien met twee goals tegen Beerschot. "Ik won sprints die ik in de maanden daarvoor nooit gewonnen had. Ik kon eindelijk weer spurten zonder me te moeten afvragen of het pijn zou doen", geeft Depoitre aan.

"De mensen wísten dat niet, ze stelden zich wellicht vragen. Ik moet tijdens de week nog altijd een beetje opletten, maar in de match kan ik voor 100% gaan. Zo kan ik eindelijk bewijzen dat ik nog steeds dezelfde Laurent Depoitre ben", besluit de spits.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws