Breaking news

3e titel van De Bruyne brengt hem één dichter bij recordhouder Kompany

Slepende blessure deed Asensio twijfelen: 'Die blessure heeft me veranderd'

Slepende blessure deed Asensio twijfelen: 'Die blessure heeft me veranderd'

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 23:00wo 14-10-2020 om 23:00

Marco Asensio wordt langzaamaan weer de oude, nadat een zware knieblessure hem vorig seizoen lang langs de kant hield. De middenvelder van Real Madrid scheurde zijn kruisband af en er waren momenten tijdens zijn revalidatie dat hij het niet meer zag zitten.

"Het is een ervaring die me op alle mogelijke manieren sterker heeft gemaakt", vertelt Asensio in gesprek met El Transistor, geciteerd door AS Diario. "De blessure heeft me veranderd, elke dag was een strijd tegen mezelf, proberen stappen te maken. Elke dag is er een andere doelstelling, omdat je anders een stap terugzet in je revalidatie."

Asensio lag er 249 dagen uit en had het tijdens zijn herstel moeilijk, geeft hij eerlijk toe. Er waren periodes dat hij alleen maar negatief kon denken. "Er zijn dagen geweest dat ik mezelf afvroeg of ik ooit nog wee voetbal zou kunnen spelen", vervolgt hij. "Maar er waren ook goede momenten, momenten die ik nooit ga vergeten. Het simpele feit dat je weer kan lopen, zonder dat het pijn doet... Dat was geweldig. Later kon ik weer rennen, wedstrijden spelen en ik scoorde 25 seconden na mijn rentree", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws