Ik heb nooit gesproken met Martinez, maar ik weet dat hij me kent

"Ik heb nooit gesproken met Martinez, maar ik weet dat hij me kent"

09-10-2020 13:30 Laatste update: 13:48
13

Bondscoach Roberto Martinez gooide het over een andere boeg tegen Ivoorkust. Heel wat beloften kregen hun kans. Daouda Peeters (21) was daar niet bij, maar hoopt wel op een kans in de toekomst.

De middenvelder van Juventus moet zich nog altijd tevreden stellen met de Belgische beloften. "In de kleedkamer zijn we heel content voor Zinho Vanheusden, Sebastiaan Bornauw en Alexis Saelemaekers. We weten dat nog andere jongens van onze generatie hun kans zullen krijgen", klinkt het bij RTBF.

"Ik heb nog nooit gesproken met meneer Martinez, maar ik weet dat hij me kent en dat hij al onze wedstrijden volgt. Het is belangrijk om dat te weten. En als alles goed gaat, komt de rest vanzelf. Ik denk er niet te veel aan. Wij zijn de toekomst van de Rode Duivels en hebben een goeie ploeg. We hebben zelfs twee keer van Duitsland gewonnen."

Peeters mocht al debuteren voor Juventus en beleeft zijn droom in Italië. "Het is allemaal snel gegaan. Ik ben begonnen bij een kleine club in Limburg, daarna heb ik via Lierse op mijn zestiende getekend bij Club Brugge. Op mijn achttiende kon ik naar Sampdoria en amper zes maanden later toonde Juventus interesse. Ik dacht dat het een grap was. Het is een schok om die kleedkamer binnen te stappen: je ziet dan alle sterren, het is alsof ze uit de televisie zijn weggelopen", glundert Peeters.